Návod jak otevřít konzervu bez Miloše Zemana .. ?

20. 05. 2013 22:38:15
Je vůbec možné otevřít noviny, internet, email nebo snad konzervu, aby na mě nevyskočilZeman a jeho výstřelky? Blogerů, novinářů, pisálků i kecalů, kteří slovo „putna“skloňují snad ve všech pádech, se najednou vyrojilo jako hub po dešti. Taktéžzírám kolik má tato republika odborníků na výklad ústavy a zákonů. Kde jstecelou dobu??

Najednou každý druhý huláká a vysvětluje mi, jak to naši zákonodárci v té ústavě vlastně mysleli. Najednou čtvrtina národa sleduje, kdo je či není jmenován?

Vážení ... opravdu mi chcete tvrdit, že krom Putny znáte někoho dalšího, kdo je v nejbližším období navržen akademickou radou??? Jedno procento z Vás možná, o zbytku silně pochybuji ..

Už se bojím otevřít konzervu nebo ledničku, aby na mě nevypadl fotka Zemana s virózou ... ano je to velmi vtipné, u videa jsem se taktéž pobavila, lidová tvořivost na facebooku opět kvetla, čím dál více lidí umí používat photoshop ... gratuluji vážení !

Až se do mě zase nějaký Všeználek v diskuzi vopře, že je to ostuda a bla bla kecy žvásty .. ano je, ale netřeba to omílat stále dokola. Taktéž oponenti klídek .. nejen Vy, ale i úderný tým cenzorů z iDnesu mi předvedl, že není možné v jedné větě užít slova „na šrot a prezident ČR“ ..

Přísahám, že tahle mediální šaškárna je horší, jak prezidentská maškaráda (tehdy jsem měla taky strach cokoliv otevřít, protože buď na mě vybafl punkáč Karel s fialovým čírem nebo Milouš se vztyčeným palcem a americkým úsměvem).

A těch vlastenců, co se najednou objevilo. „Výstupem nad klenoty“ se pohoršuje každý druhý, odsuzují, komentují ... ano vážení, kecat zvládá každý. My, švejkův národ, se budeme pohoršovat ještě za dva měsíce (na základě výživného připomínání médií), nejlépe v hospodě u píva, řeknem si, že je to hnus co tam proved a pak to v klidu zalijeme slivovičkou, no ni?

A vlastenectví půjde i s ukončením výstavy klenotů do pr.....

PS:

1) V tomto blogu se nezabývám, zda má či nemá, může či nemůže být jmenován. Zda se vožral nebo jen lehce „sjel“ z prášků na horečku.

2) Nejsem jeho pochlebovačkou MZ, nemám ho ráda, není pro mě tím, kým by měl na hradě být .. ale momentálně s tím udělám velké *****!

3) Pro pochlebovače MZ, já nevolila ani KS.

4) Když ho nemám ráda, tak o něm ani nechci každý den číst, proto tady kvílím. Uvědomte si, že s jeho působením na hradě momentálně nic neuděláte. Jsou i důležitější věci na „práci“ ..

Autor: Kateřina Gajdošová | pondělí 20.5.2013 22:38 | karma článku: 16.65 | přečteno: 575x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.35 | Přečteno: 234 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.05 | Přečteno: 216 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.04 | Přečteno: 622 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 60 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1619
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...