Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bohůšu Sobotko, koza sa ti oběsila

Když teď koukám na toho Bohůša Sobotků, tak si říkám, že nesmrtelná hláška, „Koza sa ti oběsila“ je v tomto případě naprosto trefná. ČSSD totiž spáchala sama politickou sebevraždu. Bohůš ještě před pár dny vykřikoval, že podpora vlády koko.. pardon úředníků vodborníků, není v žádném případě možná. Předčasné volby, jediné řešení.

Tož Bohůš si trošku odpočal na dovolence a mezitím kámoš Hašek ukul pikle s milostpánem z hradu. Bohůš nastoupí v plné polní a po dovolence už u stolečka pro pány redaktory cosi matle, že žádné rozhodnutí ještě nepadlo. Protože páni kolegové ze strany už mají jinší plány. Inu je na to jedno krásné pořekadlo: "Kam vítr tam plášť." a na Bohuslava to momentálně sedí jak ulité.

Bohoušku, jak teda tu ČSSD řídíš, když nemáš ponětím o tom, co se ti děje za vlastními zády. Odvolávám co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil nebo je to naopak odvolám co jsem slíbil a slibuji, co jsem odvolal. Zapomínáš na to, že Hašek si s hradním milostpánem často vrká a u Palase na hradě prej slivovička teče proudem a popelníčky jsou všude k mání. Tak aby ses Bohůšku nedivil, Hašek ten už kudlu brousí a než se naděješ buď tě píchne do zad a nebo do pr**** a poutíkáš z čela strany jak namydlenej blesk.

Tak si dobře rozmysli, co budeš v televizi kecat. Závěrem mi vychází jediné:

 

-          ODS a TOPka momentálně v troskách, ale když se dostane Rusnok a ta jeho banda důvěru, je dost lehce možné, že do roka stihnou kritikou Želého a té jeho bandy zase nahonit pár voličů zpátky. Sice na rok přijdou o korýtka, ale věřím tomu, že Kalous je tak dostatečně zběhlý a inteligentní, že si cestu vždycky zpátky najde. Taky ho vyhodíte dveřma a on nakluše v plné polní s novým vojskem, rozuměj stranou.

-          Pokud dostane Rusnok důvěru a ty budeš kecat u stolečku jednou tak a po druhé tak. Tak si velmi rychle poštveš proti sobě velkou část voličů socanů, kteří potáhnou příští rok s hradním milostpánem a jeho bandou. A pak už je to těžké, když máš z voličů jen půlku. Tu druhou půlku tak znechutíš, že k té urně raději ani nepůjdou.

-          Pokud Rusnok vydrží rok, zbývá ti ještě rok života na špici, kdy stejně nevíš, co dělá pravá ruka a levá noha a Hašan ti vrazí kudlu do zad, hned jak nebude potřebovat takovýho maňáska na nitkách

-          Přemýšlej Bohůšu, doteď si mohl kritizovat jen Kalousovu nevymáchanou …ústa a teď se rádobypravice stáhne a už nebudeš mít obětního beránka..

 

Nezapomínej, že hradní milost pán už má svůj věk a staříci jak známo bývají pomstychtiví, když jim někdo šlápne na kuří oko nebo bolavej palec.

 

A jeden ftípek za života na závěr:

Bohůšovi Sobotků po volbách sdělí, že na jeho místa nastoupí nový manažér, aby to dal trošku do cajku. Tož přijde Bohůš s krabiců z kanceláře za Haškem a ptá se: „Ty Hašek a nějaká jiná robota, nevíš o něčem?“ Hašek: „Ale jo, včera jsem seděl na večeři s jeho Jasností milostpánem a Andrejem, jak kúpil ty noviny, šak víš. Tož Andrej říkal, že se jim uvolnilo jakési místo, že prý nějaká trafika. Na tu máš adresu a zítra nastupuješ.“

Bohůš letí domů za starů a vykládá: „Stará tož předsedů už nejsem, ale také jsem nafasoval jednu trafiku jak Tluchoř, budeme se mít dobře“ a ukazuje nadšeně papírek s adresou, kam zítra nastupuje. „Tak ukaž podíváme se na internet kde to je, říkal Hašek, že to je něco od teho Andreja.“ Čučí na tu adresu a pravdu Hašek měl, je to trafika jak vyšitá … podniková prodejna Agrofertu - novinový stánek MF Dnes.

Tož tak to bylo něco na dolehčení, kdyby to měl člověk brát vážně, tak bych si musela před každým otevřením novin přistavit kyblík na blití.

 

 

Diskuzi já osobně mám zakázanou, ale ráda si s Vámi splknu na FB či mailu ... Krásný večer

Autor: Kateřina Gajdošová | čtvrtek 11.7.2013 21:45 | karma článku: 31,81 | přečteno: 1776x
  • Další články autora

Kateřina Gajdošová

Speciál blog, který si dělá z lidí „dobrý den“, aneb příběh Dany

Jak již někteří z Vás mohli zaznamenat, každý týden se na stránkách Ona Dnes objevuje „SPECIÁLNÍ BLOG“ - příběh Dany aneb moje dcera brala drogy. Velmi těžké téma, rodiče, kteří něčím takovým prošli se svými dětmi, mi dají za pravdu, že se o tom velice těžko mluví. I z toho důvodu – tedy je tak uvedeno, je autorka blogu „Dana“ pouze pseudonym.

12.2.2015 v 16:25 | Karma: 11,05 | Přečteno: 516x | Diskuse| Hyde park

Kateřina Gajdošová

Místo mozku, ze sádry kostku.

Tedy pouze z té jedné třetiny, zbytek pravděpodobně leží nevyužíváno ladem, neb není možné, aby odborářská hvězda plodila takové nesmysly. Soudruh Středula je zřejmě pěkný vykuk nebo pěkný *****(jak to říct jenom slušně),no necháme tam hvězdičky, aneb doplň si sám své oblíbené vulgární slovo.

3.2.2015 v 8:45 | Karma: 34,10 | Přečteno: 1255x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Jak se (ne)podléhá předsudkům vůči Romům …

V předcházejících dnech proběhl na iDnes článek s titulkem „Největší problém vidí mladí v soužití s Romy, podléhají předsudkům“. Informace z článku vycházely z průzkumu organizace Člověk v tísni, který byl zpracován na základě dotazování z vzorku mladých lidí ve věku 15 – 20 let napříč republikou a různými vrstvami.

4.9.2014 v 8:17 | Karma: 24,66 | Přečteno: 1402x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Multiculti husa roku

Poslední dobou mám pocit, že všechna sranda už končí a všechny naše slavné zákonodárce, celý úřednický byrokratický aparát a všechny sluníčkově korektní trotly by měl někdo vyfackovat a ukázat jim tu jejich „pravdu“ přímo v praxi. Tak například naší super ženě ochránkyni Šabatové bych z celého srdce přála nějaké multikulturní obohacení v podobě ukamenování. Nejsem hnusná, jsem naštvaná, protože tahle multikulturní husa mě poslední dobou opravdu rozčiluje. S Dientsbierem by si mohli podat ruce a skočit oba dva dohromady do ....., no však vy víte kam, pro mě je žhavou adeptkou na titul multiculti husa roku.

27.8.2014 v 11:16 | Karma: 22,53 | Přečteno: 633x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Šabatová, Dienstbier a spol., běžte se bodnout ..

Jsem neskutečně šťastná, že politici, veřejní ochránci a podobní patolízalové vše konají pro mé neskutečné dobro a blaho. Jdou dokonce tak daleko, že začínají myslet i za mě a přesně vědí, co je pro mě nejlepší a jak dosáhnout mírumilovného multiculti sluníčkového blahobytu na naší planetě. Pokud by snad ztroskotal plán na všeobecný blahobyt na planetě, určitě se jim to podaří minimálně v naší české kotlině.

19.8.2014 v 10:28 | Karma: 42,94 | Přečteno: 3248x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

PŘEHLEDNĚ: Langšádlová nekončí jako první. Jaké změny už zažila Fialova vláda?

25. dubna 2024  9:33

Přehledně Ve čtvrtek oznámila demisi ministryně pro vědu a výzkum Helena Langšádlová (TOP 09). V koaliční...

Symbol pařížského kabaretu Moulin Rouge v troskách. Lopatky mlýna se zřítily

25. dubna 2024  8:12,  aktualizováno  9:29

V noci na čtvrtek se v Paříži zřítily lopatky větrného mlýnu, který je symbolem kabaretu Moulin...

„Musím přemýšlet.“ Španělský premiér zvažuje demisi kvůli vyšetřování své ženy

25. dubna 2024  9:21

Španělský premiér Pedro Sánchez ve středu večer uvedl, že zvažuje rezignaci v souvislosti se...

ANO napadlo u Ústavního soudu změny u stavebního spoření. Vadí mu i zpětná účinnost

25. dubna 2024  9:17

Opoziční hnutí ANO napadlo u Ústavního soudu změny ve stavebním spoření, které byly součástí...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik