Kateřina Gajdošová

Plíživý mor s 11 tisíci podpisy

13. 03. 2014 8:21:00
Tak jsem se dočetla, že naši vážení a milí „spoluobčané a sousedi“ z muslimského světa, chtějí kázat své náboženství ve státních školách zřizovat církevní školy. Chtějí mít stejná „privilegia“ jako církev křesťanská a k tomu, aby tyto kroky mohli započít, je dělí jen malý krůček pouhopouhých cca 11 tis. podpisů.

Nejsem věřící člověk, já osobně neuznávám ani křesťany. Pámbíčkáře bych s prominutím nakopala do těch jejich černých zadků, ale neodsuzuji ostatní, za to že věří .... v boha, Alláha nebo svatou krávu. Přesto mě dokáže zvednout ze židle tenhle mor z muslimského světa. Tiše a plíživě se vkrádá do naší země.

Vyvstane otázka: „Budeme na 20 let řešit stejné otázky a problémy jako Francie, Německo nebo Švédsko?“ Budeme řešit problémy s burkami a přestanou ženy nosit v létě plavky, protože to bude někoho pohoršovat? Už dnes máme problémy s tím, nazvat někoho cigánem, neboť určitá skupina má s tímto „rasistickým“ výrazem velký problém.

Jinou situací by bylo, kdyby byly muslimské země stejně přístupné ostatním náboženství a ostatním národům stejně jako jsou ostatní k nim. Zkuste navrhnout stavbu křesťanského kostela někde Saudské Arábii ... zaručuji, že Vám pomůžou s kamením, ovšem házením na Vás.

Věří snad naši multiculti blázni, že se muslimové budou „integrovat“. Budeme opět z našich daní platit nefunkční programy na podporu muslimské menšiny? Dopadne to naprosto stejně jako podpora romské komunity. Skutek utek a český človíček se budu muset více a více stahovat do své, už tak omezené ulity.

Pro zatvrzelé sluníčkové blázny mám jednu otázku ...... další dosti početnou skupinou u nás jsou Vietnamci. Chodí do českých škol, jejich děti jsou dosti často více než průměrné ve studiu ..... potřebovala tato komunita nějakou podporu státu? Víte, jakého náboženského vyznání jsou Vietnamci?

Jistě zatím nám muslimové „nic neudělali“, nebudeme je přeci házet do jednoho pytle s těmi „teroristy“ z Iráku a Afghánistánu. Všem, kdo mají podobné myšlenky, doporučuji přečíst Korán a navštívit některou z tradičních muslimských zemí a zkuste ji navštívit jinak, než s časem stráveným na pláži a následně si zajeďte na výlet do Francie. Anebo můžete rovnou do Francie, neboť ta za chvíli bude moci bez obav získat titul tradiční muslimské země.

A na závěr jeden náboženský vtípek:

Na počátku byl houf žen ......

Přišel Mojžíš, vybral si třetinu nejhezčích a řekl: „Pojďte holky, založíme vyvolený národ.“

Pak přišel Ježíš, vybral další třetinu těch hezčích a řekl: „Pojďte děvčata, založíme církev svatou.“

Nakonec přišel Mohamed, podíval se na zbytek, co zůstal a pravil „Pojďte ženy, ale zahalte se, ať mi neděláte ostudu.“

Nediskutuji, Vaše případné poznatky, neodbytné otázky či hrozby mi zašlete prostřednictvím FB či emailu. Děkuji.

Autor: Kateřina Gajdošová | karma: 29.97 | přečteno: 1204 ×
Poslední články autora