Bohůšu, oprátka sa ti chystá, Andrej ti špalek podkopne ..

Všichni víme, jak Bohůš privatizoval, až stát na buben přivedl a Bakalovic famílii fajný důchod zařídil. Všichni to víme, ale trestní oznámení žádné? Andrejova hlásná trůba , investigativní novináři Idnesu, mají nezvratné důkazy. Cituji: „Dokazují to dokumenty, ke kterým se dostala MF DNES po několika měsíčním pátrání“. Tak když máte důkazy tak šup s Bohůšem do tepláků, však mu proužky půjdou k pleti.

ČTK

Já bych toho našeho předsedu zavřela do basy už jen za ty jeho tupé výroky. „To já ne, to moji náměstci.“ Bohoušku a ty tak jako běžně posloucháš své podřízené, jak se rozhodnou a hodíš k tomu svůj ministerský, nyní už premiérský podpis? Tak jsou dvě možnosti, buď si s prominutím d*bil, nebo si d*bil. A mimochodem házet to na mrtvého náměstka, to už je taky fajn „prasárnička“. Pak se nemůžeme divit, že to tady u nás doma v Kocourkově vypadá, tak jak to vypadá ..

Pokud odbočím od tématu, tak mi to velmi připomíná křišťálově čistého Páju Bémů v Opencard kauze, kdy jsou na pranýři náměstci a ostatní soudruzi, ale pan primátor o ničem nevěděl a za nic nemůže .... ale to byla jen skutečně malá odbočka k běžnému standardu v české kotlině.

Jen nám naši investigativní novináři nějak zapomněli vysvětlit, jaký podíl na tom má ta vepřová hlava, co sedí na hradě. Pokud si tak matně vzpomínám, tak za Bohůša na financích šéfoval tomu cirkusu jako předseda vlády. A hle o milostpánovi ani zmínka, pro jistotu.

Jak patrno, Bohůš se mi jako osoba velmi příčí, vlastně nepříčí, vyvolává ve mě doslova emoční bouři s otevřenou kudlou v kapse, avšak jak vidno Andrej je člověk na svém místě …. Pomaličku si zvednu preference, zatrhnu neumětelům, jako je Mládek na průmyslu rozsypání pár miliard na soukromé melouchy, opět si pomaličku zvednu preference a pak až Bohůš dostane slušivý mundúr a zařídím předčasné volby …… tak pak si Vás jako premiér všecky kúpím, aj  teba.

 Mimochodem, to že Andrej kritizuje Mládka a jemu podobné lopaty, to mu schvaluju …. O zbytku kroků by se však dalo polemizovat, jak moc jsou pro blaho národa a jak moc jsou pro blaho osobní …

Autor: Kateřina Gajdošová | čtvrtek 3.4.2014 16:31 | karma článku: 32,01 | přečteno: 1706x
  • Další články autora

Kateřina Gajdošová

Multiculti husa roku

27.8.2014 v 11:16 | Karma: 22,53

Kateřina Gajdošová

Absolutismus Miloše I.

28.10.2013 v 11:41 | Karma: 33,07
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik