Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela trefná glosa :)

0 0
možnosti
Foto

ať je odvolání smysluplné či ne, pochybuji, že je paní Peake " v obraze " po pár hodinách ministrování;-)

0 0
možnosti
Foto

Nechci Káču hájit, ale o těch kauzách se ví tak nějak všeobecně (Reportéři ČT) a navíc ona sedí v Bezpečnostní radě státu, takže zase tak mimo není. O jejím jmenování se přeci jen pár dní mluvilo, tudíž by byla asi dost hloupá, kdyby si nějaké info nezjistila. Navíc, bych se moc nedivil, kdyby jí v pozadí malinko vodil Vítek Bártů... Abychom ještě všichni nekoukali, co za tím je.

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, ač jsem malinko nebo spíš hodně konsternován ze jmenování Peake do funkce, tak zrovna odvolání těchto lidí mi přijde celkem smysluplné. Oni byli hodně podepsáni pod "nestandartní" akce MO poslední doby. Na druhou stranu, se musím smát pohádkám o tom, že není nutné jmenovat odborníky, ale manažéry... Ať tak, či tak Nečasovi nejde ani jedno. Z 15 ministrů se jich obmněnilo již 12... Začínám celkem dost pochybovat o odborných nebo manažérských schopnostech premiéra.;-D

1 0
možnosti
MR

Jak hovoří klasik. "Švagrová, vy ste ňáká nervózní, neměla byste si, podle spisku páně Batisty "O pohlavní zdravovědě", omévat přirození chladnó vodó".

1 2
možnosti
PK

P88a78v78e90l 75K18r42á29l

14. 12. 2012 0:12

Doporučuji autorce jedno : emigrujte - pro Vás radši na východ, protože západ Vám jako politického emogranta nevezme.;-)

1 2
možnosti
KV

K27a76r64e49l 79V80a12l60i58š

13. 12. 2012 22:23

Už jenom ten začátek stojí za karmu R^

3 0
možnosti
SN

:-)  Krátké, ale výstižné !  R^R^R^

3 0
možnosti
TB

je to trochu složitější než to navenek vypadá. Náměstek byl odvolán,kvůli tomu, že pronájem grippenů byl jaksi dražší než se čekalo. Vondra tomu požehnal, proto to vypadalo,že je všechno v pořádku.Jenomže Vondra byl zapleten do jiných věcí, které mu vlastně podrazily nohy. To nebyly ani tak grippeny ale akce jako promotro apod,prostě měl odejít dřív.

 Ale vraťme se k tomu náměstkovi,protože byl v týmu který pronájem, pro nás nevýhodný vyjednal, tak musel odejít, což má logiku. Logiku mají i ty uniformy zbytečné výdaje,když se v podstatě na nic nehodí. Ostatně náměstek není poradce. Náměstek zastupuje ministra, a protože Vondra byl pryč, tak co náměstkem , který má za sebou divnou trasakaci, to taky dá rozum.Protože každý náměstek je loyální vůči svému nadřízenému, ministrovi. Peak si určitě vybere jiného náměstka v tom nevidím problém.

 problém je někde jinde, vždycky se říkalo, že civliista v pozici MO nevadí spíše se i , někde jsem to četl, doporučovalo. Ale varianta civilista a žena je ta nejhorší varianta jaká je. Je zajímavý že žena voják nevadí

4 1
možnosti
DP

Ano, je to složitější. Na základě jakých podkladů jste se rozhodl, že pronájem gripenů je pro nás nevýhodný? Je na stole lepší varianta? Kolik se tedy čekalo? Já jsem nečekal, protože tomu nerozumím. Jak to ví ministryně, která se o rezort nezajímala?

Nevadí mi žena - ministryně obrany. Vadí mi, že buď seká bez rozmyslu, nebo seká s rozmyslem (což bude možná ještě horší). Rozložit a utéci - na to jsou naši politici opravdu šíbři. Podívejte se, jaký chaos panuje pod vedením LIDEM na ministerstvu dopravy (dneska už to vlastně vyhandlovali).

Primárním ůkolem ministryně obrany není bojovat s korupcí, ale zajistit obranyschopnost naší republiky. Úkol nerealizovatelný, ale měla by se o to snažit. Podle jejich vyjádření to vypadá, že nebude mít jako minystryně obrany co dělat, když si sebou nese protikorupční agendu. Asi si přivede zdatný tým, který bude pracovat za ni (jako pracovali za paní Parkanovou).

Souhlasím, že první náměstek je politická funkce, ale musí tam být politik, který bezpečnostní politice rozumí. Jsem zvědav, s kým paní ministryne přijde - to napoví o mnohém.

4 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik