Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hloupá slečno.

Cituji vás: "Na jedné straně názory pracujících, že většina lidí na ÚP jsou jen neschopní blbci a paraziti. Na druhé straně oponující nezaměstnaní, že oni by do práce rádi, ale přece nebudou podporovat zaměstnavatele, kteří je vykořisťují, nutí pracovat 1Ohodin denně a že nedej bože musí vstávat ráno v 5, aby se dopravili veřejnou dopravou do zaměstnání. " 

Nějak se vám vytratila skupina lidí, kteří by do práce rádi a taky ji aktivně hledají - A ŽÁDNÁ NENÍ!

Ode mě karmu nečekejte!

7 4
možnosti
Foto

není možné zavděčit se všem drahá paní, taky tam byla skupinka rádobypodnikatelů, aktivně hledajících, kterým při pomyšlení na to hledat si práci v jiném kraji či městě naskakují osypky. Já nezatracuji lidi, kteří si práci hledají, jen by občas mohli slevit ze svých nároků ...

3 3
možnosti

Dělat za min. mzdu se mi nevyplatí. Pracovní návyky se mi zhnusí, zvýšení kvalifikace v tomto případě nehrozí, a praxe na takovéto pozici je docela k ničemu...........

5 1
možnosti

Článek lepší než se na první čtení zdá !

R^R^R^

3 8
možnosti

Dobrá, nevolit staré strany - ale koho pak teda volit jakožto levicový volič? Pravičák má na výběr neparlamentní subjekty, které se alespoň nově tváří a mají tam i několik nových tváří. Ale co chudák levicový volič? Paroubkovi lvi? Zemanošloufovské SPOZ? Asi těžko. A nevolit v takovém případě znamená volit pravici, takže si dovolím říct, že v příštích voolbách má klasicky můj hlas oranžová strana, i když osobně moc rétoriku ani osobu pana Sobotky (ale ani Haška, Zaorálka nebo Štěcha) nemusím.

2 3
možnosti

Jste v zajetí paradigmatu o kterém nás přesvědčují média.

Volte stranu, která má reálný, v praxi osvědčený,  program na rozvoj společnosti.

Znáte reálnou situaci, kdy socialistický program přinesl růst blahobytu společnosti ? Já  ne.  

Znám příklady Hong Kongu, Švýcarska a Nového Zélandu.

1 3
možnosti
Foto

Tento příspěvek nemá za úkol naštvat nezaměstnané ... má za úkol, aby jste se proboha zamysleli, že je potřeba změnit celý systém !!Myslíte si, že neznám ty čísla, kterými mě tady kamenujete, že nevím jak těžce se dobrá práce hledá? Vím to moc dobře, ale taky vím, že pokud budu poslouchat jen ty panáky nahoře, jak něco plácají a pak volit zase ty samé panáky jen v jiné barvě(vyměním modrou za oranžovou) tak to nikomu z vás nepomůže !

3 5
možnosti

J62a10n 11F45r17o79l55í31k

9. 2. 2013 16:35

Problém není v korporátních daních. Ty u nás nejsou příliš vysoké a představitelé svazu průmyslu si na ně nestěžují. Např. fotovoltaická cena energií zatěžuje některé výroby daleko víc než daně. Problém je ovšem v celoevropské politice kšeftovat, vozit z Číny a nic nevyrábět.

2 2
možnosti
Foto

Tak a teď ještě povězte, kde se nachází ten úřad, kde si můžete vybrečet dávky ve výši minimální mzdy, bez doložení toho, zda jste dříve pracovala, bez doložení příjmů těch, s kým bydlíte, bez doložení účtů za elektřinu a topení, majetku atd :-)

12 2
možnosti
Foto

to byla lehká nadsázka, pokud jste to nepochopil

3 7
možnosti
Foto

Doporučuji vám nejdříve se seznámit s realitou a pak teprve se zamýšlet na směřováním společnosti. Jen pár formulací na ukázku:

- většina zisků firem jde do daní - daně jsou stanoveny procentem ze zisku, nemůže tam jít většina zisku

- co se děje na úřadech práce, vlády současné i minulé za to nemůžou - kdo nastavuje pravidla?

- za minimální mzdu ve skutečnosti moc lidí nepracuje - musíte zahrnout i příjmy neoficiální.

Obecně k celkové situaci máte pravdu, jenže lid obecný si zatím nechává líbit v podstatě vše.

Myslím, že s odstupem času by se zkoumáním vývoje a stavu společnosti po "revoluci" mohl zabývat samostatný vědní obor a nebo naopak hodně oborů s psychiatrií v čele.

10 0
možnosti

ty příjmy neoficiální ostuda a tunelování republiky. Bohužel i můj rodinný příslušník tak pracuje. Ozve se. Běž o dům dál. Za branou další, kdo je ochoten takovou práci přijmou. Vymlouvání na krizi je směšné. Majitelé kupují samé luxusní, dražší značky, jezdí v Mercedesech, drahé dovolené v exotice. Prostě z Tomáše Bati si příklad nevzali. Až toto pochopí podnikatelé, bude lépe v celé republice:-(

7 0
možnosti

Milá Kateřino, cožpak nechápete při svém mládí, že za vším musíte hledat komunisty kteří jsou již dvacet let mimo a navíc tady se nekrade, netuneluje, poslanci nedostávají trafiky jako výslužné nemluvě o zlatých padácích, pracovních příležitostí je dost a v přepočtu na obyvatele jsou nejméně 4 místa, jeslí a mateřských školek je dostatek za přijatelné ceny to jen komunisté vše zrušili a byla zde velká nezaměstnanost a když porovnáte majetky komunistů tak jsou ještě dnes nesrovnatelně vyšší než majetky námi všemi uctívanými poslanci, senátory, ministry, fabrikanty.

10 0
možnosti

1. 600 000 registrovaných na UP,cca 250 tisíc bez práce mimo UP a 500 000 lidí v nedobrov a nevýhodném předčasném důchodě pro ně je cca 30  000 míst podomních obchodníků s iluzemi a pouťových vyvolávačů v callcentrech 2. neztratit prac. návyky to je jako co ? že v 50 letech  ráno v 6 nevstanu a nevyčistím si zuby ? 3. nějaké dávky v hmotné nouzi berou jen desítky tisíc lidí,doplatek na bydlení jen asi 25 tisíc a ne milion nezaměstnaných 4. nevíš o problémech nic a jsi tím článkem směšná

8 1
možnosti
Foto

myslím, že by bylo na místě brečet až by žádné pracovní místo nebylo ! tak se podívejte proč ti lidi skuhrají, že je málo pracovních míst ... všichni tvrdí, že chtějí pracovat, ale místo ve Vámi zmiňovaném callcentru jim nevoní ? Je pod úroveň někoho přemlouvat po telefonu ať si koupí ponožky, telefon, televizní program? ano je to pod úroveň, pokud chci pracovat vezmu i práci pod úroveň !!Tak proč jsou ty pracovní místa volná?

3 7
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik