Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Šestáku, gratuluji k úlovku a pevně doufám, že jste si na obalu přečetl, jestli jahody jsou skutečně jahodami nebo zda obsahují aspoň dostatečné procento podílu jahod. ;-D O tom v jakém stavu se ty jahody do ČR dostali a jak je vidíte vy dnes (pardon včera) by byla velmi dlouhá diskuze ..

0 1
možnosti

kupodivu chutnaly fakt jako jahody, nikoliv jak bývá zvykem třeba u rajčat, která žádnou chuť nemívají, ty už dávno jím jen svá co si sám vypěstuju

1 0
možnosti

Neuvěřitelná klika!!! Představte si, že dnes jsme byl dokonce ve dvou velkokrámech a až na jednu plesnivou jahodu v balíčku 0,5 kg za 19,90 jsem nic jinýho plesnivýho či shnilýho nespatřil. A to nejlepší nakonec - vaničku s tou jednou plesnivou jahodou jsem si kupovat nemusel, v klidu jsem si vybral další, kde byly všechny OK;-D

1 0
možnosti
Foto

Pane Šestáku, gratuluji k úlovku a pevně doufám, že jste si na obalu přečetl, jestli jahody jsou skutečně jahodami nebo zda obsahují aspoň dostatečné procento podílu jahod. ;-D O tom v jakém stavu se ty jahody do ČR dostali a jak je vidíte vy dnes (pardon včera) by byla velmi dlouhá diskuze ..

0 0
možnosti
Foto

mimochodem Státní zemědělská a potravinářská inspekce ... z čeho je placena? z našich daní nemýlím-li se ..platíme státu nehorázné peníze za to, že dělají houby.

1 0
možnosti
Foto

Z příspěvku čiší smutek. Zákazník je prostě hlupák, který neumí nakoupit to co potřebuje. Neumí číst a je obdařen slepotou. Čeká jen na zákazy, omezení, kontroly, dohledy, povolení a nevím co ještě.  A hlavně si není vědom toho, že o tom,  co je prodáváno rozhoduje právě on. O čem tedy vlastně je pojednání o popelnici? Je o hlouposti. Takže ano vítejte v ČR, zemi, kde lidé nejsou schopni se orientovat v obchodu, nakupují slepě to, co je jim podstrčeno a vzápětí na to, si jen dokáží stěžovat a v tichosti nadávat, že se o ně nikdo nestará.

6 3
možnosti
Foto

ano příspěvek je o lidské hlouposti a zároveń o hyenismu dodavatelů, výrobců a prodejců

5 2
možnosti
Foto

Je faktem, že na rozdíl od západních zemí po sobě necháme dupat a kupujeme za stejnou cenou horší potraviny. O tom už ostatně pojednával tento článek: http://instinkt.tyden.cz/rubriky/tema/popelnice-evropy_24549.html .

4 1
možnosti
MM

Je to poměrně jednoduché - popelnicí Evropy budeme tak dlouho, dokud to budeme chtít. Dokud budou lidé kupovat náhražky jogurtů, parodie uzenin, čokolády bez čokolády a syntetické ovoce, tak se to sem bude dovážet.

3 0
možnosti
Foto

a také dokud to bude stát tiše tolerovat a u případných prohřešků, které už jsou za hranicí snesitelnosti, bude přivírat oči a dávat směšné pokuty;-€

3 2
možnosti
Foto

Já si myslím, že nejlepší je nakupovat u Vietnamců. Hlavně uzeniny, metylalkohol, čerstvou zeleninu a tak. Je to levné, jen špatně přehledné, hledat mrkev mezi botama není až tak jednoduché. Řetězce zrušit!!!

2 3
možnosti
ZM

A odkud si myslíte, že Vietnamci mají většinu potravinářského zboží? Z řetězců a jejich akčních nabídek.

2 0
možnosti
MP

Česrtvé potraviny jedou či letí přes celou zeměkouli.Za jakých pracovních a finančních podmínek se sklízí ovoce a vyrábí potraviny,jak se zabíjí maso,které konzumujeme,co vše se do těchto potravin dává,kolik tun potravin se denně vyhazuje,to by měl vědět každý konzument.Výroba potravin je pouhý byznis,kdy vůbec nejde o zákazníka,ale hlavně prodat cokoli.

4 0
možnosti
MP

Totéž platí o čínském či španělském česneku.který postrádá všechny léčivé vlastnosti.sallicin-nejúčinnější antibiotikum

2 0
možnosti
MP

Divím se,proč lidé kupuji vzhledově krásná rajčata,ale zcela bez chuti,neštavnatá,která se vůbec nekazí,můžete je doma skladovat celý rok.

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik