Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Je zvláštní, že většina diskutujících, autorku okamžitě začala hodnotit, podle jedné fotografie .. odkud usuzujete její mládí? Z Fotografie? Pošetilé .. z jakých podkladů posuzujete její inteligenci? Jen proto, že napsala něco, co se Vám nelíbí, tak musí být hloupá? Vždyť jí vůbec neznáte ... sledovala jsem i diskuze mimo iDnes k tomuto příspěvku, protože docela prolétl internetem ... spousta diskutujících autorce vyčetla, že hodila romy do jednoho pytle a zhodnotila dle barvy pleti ... Uvědomte si, že jste udělali většinou všichni to samé ... zhodnotili jste mladá a blbá a hodili do jednoho pytle.

Kateřino, nemusím s Vámi ve všem souhlasit, ale máte odvahu říci otevřeně svůj názor, gratuluji !

3 0
možnosti
JH

Názor na autorku není podle její fotky, ale podle toho, co napsala. Její věk jen dokresluje to, proč má takový názor.

0 2
možnosti

K48a60r43e20l 10Š27u73n86k24a

16. 6. 2013 14:41

S článkem vcelku souhlas. Až na tu podporu v nezaměstnanocti podmíněnou prací - to je přece blbost. 

Lepší by bylo takovou podporu úplně zrušit. Místo ní jednoduše nabízet nouzová státní pracovní místa pro nezaměstnané. Odpadla by část drahé a neefektivní státní administrativy. Adekvátně by se snížily povinné odvody na soc. pojištění a zaměstnanci by měli prostředky na vytvoření soukromých rezerv pro překlenutí doby nezaměstnanosti.

1 0
možnosti

Tento článek je blábol a vypovídá o inteligenci autorky, bohužel ;-D

Proč by nezaměstnaný, který roky platil sociální dávky neměl dostávat dávky v nezaměstnanosti zadarmo? On je nemá zadarmo, ale dostává je z pojištění, které roky platil. Pokud se jedná o cikány, zde je to otázka jiných sociálních dávek a pokud chcete psát o něčem, zjistěte si relevantní info. Za druhé samoživitelky, které jsou opravdu samoživitelkami těch je mi líto, protože doplácejí na své vychcané jmenovkyně, které jsou samoživitelkami naoko, právě kvůli dávkám a že jich je hafo ;-D Za třetí víc než dávky pro cikány mě se..e to, že platíme doživotní renty STBákům a že jich taky je hafo ;-D V české republice je mnoho skupinek ždímajících systém a mnoho z nich je bílých!!

8 1
možnosti

o inteligenci ani tak ne, jako spíš o mládí a nedostatku zkušeností

2 2
možnosti
Foto

H32o86n43z64a 37M25a15r39e76k

15. 6. 2013 20:14

Klikači mínusů bez vlastního názoru jsou ti nejlepší. Díky!

1 4
možnosti
Foto

" ... cikánská rodina dostane to, na co běžný občan nemá nárok." ? Fakt?:)

4 4
možnosti
MN

To asi přišla autorka po třech pivech a napsala to ne? Čisté emoce, nic víc. Aspoň si to po sobě přečíst a opravit chyby, kterých není málo...nejen gramatických.

4 10
možnosti
SB

gramatické chyby jsou vedlejší, důležité je to co napsala. Že se u nás Cikánům nadržuje místo aby pro svůj většinou odporný způsob života byli vysídleni mimo civilizované lidi8-o

4 2
možnosti
JH

Tak nevím....  na jednu stranu máte pravdu.. na druhou stranu...  

podle fotky vidím, že jste ještě hodně mladá...  myslíte si, že zrušit např. podporu v nezaměstnanosti je dobrý krok? Co třeba taková matka samoživitelka se dvěma dětmi, když přijde z nějakého důvodu o práci? A ta podpora co dostane, to je jen almužna. 

V mnoha věcech máte pravdu, ale přesto by to chtělo mít trochu rozsáhlejší obzor. Ne se jen dívat na svět pohledem mladé nezávislé holčiny :-))

2 2
možnosti
SB

podpora v nezaměstnanosti se platí jen 5 měsíců a je na ně nárok ze zákona neboť si v bývalém zaměstnání platili sociální pojištění.  Autorka zřejmě měla na mysli sociální dávky u lidí co nepracují celé roky (a někdy celý život) a mají se často líp než pracující. Stačí se jen podívat na cikánky co rodí budoucí povaleče od 15 let do přechodu a mají se jak v ráji .;-O

1 1
možnosti
JM

Tak zvaný rasismus působí obhájci Romů sami. Je to dobré živnost a bez rizika- zatím :-(

13 1
možnosti
Foto

H32o77n30z26a 32M86a57r84e59k

10. 6. 2013 20:59

Tak to jsou zase vášně tenhle článek !! ;-D Docela by mi zajímalo, jaký temperament jste v normálním životě.. no asi tuším.. ;-)

6 17
možnosti
VH

zarazil jsem se už u druhého odstavce: Moc dobře vím, že systému zneužívají jak „menšiny tak občané“. Menšiny nejsou občané?

6 14
možnosti
JD

:-) JSOU ... ale na dvě věci... alespoň ty míněné

12 2
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik