Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Takže Češi mohou za to, že Romové (někteří!) neposílají děti do školy? Že nemají posléze pracovníky návyky a odpovídající vzdělání na to sehnat slušnou práci? Češi mohou za to, že některé romské děti jdou po vzoru svých rodičů … příjem sociálka a příležitostný melouch?

Budete se asi divit, ale mohou!! V čele např. s Kocábem & spol. Toto etnikum se chová přesně tak jak je jim masivně tolerováno a podporováno bezzubým a ve výsledku asociálním systémem!!

Všechny slavnostně zaváděné opatření za velké peníze mají jedinej úkol a to pořádně se napakovat na aktuální vlně a ztížit a odsunout konečné vyřešení problému!! Rv [>-] Rv EU 

PS: Když se tady maj tak strašně špatně, tak proč neodkočujou za lepším a proč se tak rádi vracej? 8-o

3 0
možnosti
JS

Kumar se přiživuje na českém státu etnobusinesem, co po něm chcete

6 0
možnosti
JF(

Doma by tedy měl práce, třeba ten jejich kastovní systém a mnohdy až neskutečná bída, nikoliv tisíců, ale stovek milionů lidí, to ho až tak nedojímá, tam totiž nejsou dobře platící neziskovky. Takže zcela obyčejný vyžírka, a takových si v těch neziskovkách platíme z našich daní velmi mnoho! A výsledek, jedna veliká nula, ale desítky, možná až stovky spokojených neziskovek, zase si žijeme, gádžové platí!

6 0
možnosti
JH

Ten dvojí metr nevymyslel pan Kumar, což neomlouvá jeho vyjádření. Krize je, je to krize spočívající v deficitu zdravého rozumu. Ani nehtíkem se nechceme zadrhnout v novodobě multikulturně korektním hladkém rukávu marxistickomaoistických strukturách EU a proto nenazýváme věci pravými jmény. Krádež je krádež a ne dětská neznalost, loupež je loupež a ne mladická nerozvážnost, vražda je vražda a ne náhodné zabití, pouliční bordel je pouliční bordel a ne rozverné veselí jiné kultury. V USA chtějí odsoudit k trestu smrti muže, který podal, bez jejího vědomí, své partnerce antikoncepční pilulku, u nás je kopání do těhotné výtržnictvím. Oba náhledy na tyto činy jsou kolosálně absurdní, pravdě bych byl blíž, kdybych obvinění otočil. Pokud, pane Kumare, se nebudou věci nazývat pravými jmény a cigáni kopající do gádžů nebudou vědět, že to jsou ti, kteří je živí, že peníze se netisknou na sociálce a když je zabijí nebo okradou sníží si dávky, jelikož jeden nebo dva živitelé ubudou, nebude to lepší. Tady se směřuje k absolutnímu kolapsu, ještě nějakou dobu budete pokračovat v provokacích a rozhořčení obyvatelstva nabere takovou úroveň, že nepomohou těžkooděnci ani celé Evropy.

12 1
možnosti
MP

Pro zajímavost. Svobodní chtějí zrušit všech 600 /slovy šest set/ organizací zabývajících se cikánskou problematikou 24 let bez jediného výsledku.

8 2
možnosti
VB

Gumaři a spol jsou jen pijavice státního rozpočtu a rozdmýchávači blbé nálady slušně korektně napsáno:-):-):-)

2 2
možnosti
OD

Gumaři? To bych si tedy nechal vysvětlit, ještě jsem to neslyšel - pokud tedy opravdu nemyslíte gumárenské výrobce...

0 0
možnosti
PK

P45e90t72r 14K97o50l60á13ř

12. 9. 2013 14:42

Gumar Vražmihotam asi na blog nechodí.:-)

0 0
možnosti
JS

Nějak nechápu proč pan Kumar nejde dělat pořádek do své vlasti a působí u nás. Mám proto jediné vysvětlení. Žádný jiný stát by na tu jeho činnost nedával tolik prostředků.

5 0
možnosti
VB

Bo v Indii by se musel živit prací, a ne vysávat státní prostředky:-):-):-)

2 0
možnosti
DK
RR

R28o71m97a31n 81R49y77b96á87r

12. 9. 2013 12:18

tedy, něco tak strašně pitomého jsem už dlouho nečetl.

3 21
možnosti
OL

O98t26o 60L98e36v

12. 9. 2013 14:30

Když si přečtu co jste zde napsal,tak o tom pitomci nemám pochyb.;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik