Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Máš zasr... štěstí, že jsis nevzala do hu.y Knížete Schwarzenberga !!! Na jeho stránkách jsou jen přátelští lidé, tak tam nic nezkoušej, jen lajkuj!! Jasný ?!

1 0
možnosti
JM

Chápu, že se vám nelíbí politický fanatismus, ale vy k němu máte taky hodně blízko, viz vaše termíny: podržtaškové, přisluhovači, kámoši, vodborníci, zombí, modly...

Jestliže takhle diskutujete, tak se nedivte, že se na vás někdo sesype. Jste stejná jako ti, na které si stěžujete. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Upřímně vám řeknu, že jsem netušila, že dám někdy Vašemu článku karmu;-D;-D Vy snad doopravdy nejste ovceR^ Tohle moc dobře znám, vlezete někam, řeknete opačnej názor a vynesou vás v zubech. Platí to ale obecně, ne jenom v politice. Je to úděl všech těch, co nejsou ovcemi a navíc lezou cestou nejvyššího odporu. Jo, věkem člověk trochu zmoudří a začne víc hledat cestu jak něco říct efektivně tak, aby u toho nevytočil x lidí, jelikož to není účelem. Ale stejně je to někdy těžký:)

0 0
možnosti
JR

J79a29n 72R75á36ž

28. 9. 2013 20:12

Když zabrousíte na diskuzi v Parlamentních listech, zveřejníte tam příspěvek s tam neobvyklým názorem a z reakcí na něj nebudete zvracet, nikdo už Vás v jiných diskuzích nerozhodí

2 0
možnosti
MK

Vidíte to, já zase mohu psát do diskuzí, ale zrušili mi tady blog ;-D - byl politicky nevhodný ;-). Stihl jsem napsat jen dva příspěvky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik