Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle čeho jste češka a já rom, češko!, když máme oba občanské průkazy České republiky - vydané českými úřady v českém jazyce a jeho nabytí je striktně dodržováno, podle českých zákonů a ústavy ČR, TENTO DOKUMENT DOKAZUJE TOTOŽNOST OBČANA ČESKÉ REPUBLIKY PŘED POLICIÍ, ÚŘADY....nebo máte speciální český doklad - nadřazený nad zákony? Psát o slušnosti, či vašem vzdělání mi nepřísluší, já vím kdo jste...neodsuzuji vás, vy za to nemůžete, chápu že né každému je dopřáno základní vzdělání, tedy aspoň úroveň mateřská školky za pomoci rodičů co nekradou, nemají práci, bydlení.... Mimochodem gajdošová není původ český....takže bych doporučil studovat entomologii, etymologii...že by dudy?...a proč je často toto příjmení ze Slovenska či Ma´darska, nevíte?...píšeteli tak jednostranně a s jakou kvalitou to nechám na rádoby " odbornících "...četl jsem vás 2x a nepřekročila jste svůj stín...takže...

0 0
možnosti
PK

Právo má kdokoliv na cokoliv...

Ale jenom proto že má nějaký člověk na něco právo vůbec neznamená že jsou všichni ostatní lidi povinni byť jenom hnout prstem aby toto právo člověka bylo naplňováno.

Ano člověk má například "právo na život"... ale jenom proto že má právo na život vás nic nezavazuje k tomu dělit se s ním o jídlo pokud umírá hlady.

Má sice právo žít, ale vy ani nikdo jiný nemá a NESMÍ mít povinnost mu to právo vymáhat a zajišťovat.

2 0
možnosti
LR

Ovšem podle našeho práva musíte pod hrozbou trestu práva druhých financovat.

0 0
možnosti
Foto

Pak musím stanovit, že na to pracovní místo mám právo, protože nejsem Rom (Žid, Inuita, Černoch, Žapanec, Šlonzák). Tedy je kritérium mylné.

0 0
možnosti
PP

Zcela jistě by měl mít kdokoliv možnost bez rozdílu barvy pleti, náboženského vyznání nebo sexuální orientace ucházet se o jakékoliv místo, a to i ve státní správě. Ale:

1. musí k tomu dosáhnout požadovaného vzdělání

2. musí projít výběrovým řízením a prokázat svoji profesní kvalitu

To, co vymyslela vláda, není ničím jiným než rasismem - v podstatě to znamená rasovou diskriminaci kohokoliv jiného s vyjímkou občana romské národnosti. Za to by měl tvůrce tohoto nesmyslu stát před soudem.

Je jednodušší vymýšlet kvóty a další regulační nesmysly, je jednodušší vyslat zásahovou jednotku zmlátit (povětšinou) poklidné demonstranty, kterým se nelíbí, když jim určitá komunita kriminalitou, bordelem a hlukem ztrpčuje život. Je jednodušší za peníze daňových poplatníků dotovat různé aktivisty a rádoby organizace pro menšiny (jejichž činnost je více než pochybná a výsledky nulové).

Proč tedy stát za tyto vyhozené miliardy nezřídí internátní školy, aby vytrhl romské děti z prostředí absolutně nepřátelského vůči jakékoliv formě vzdělávání. Proč stát za tyto miliardy nevyšle do problémových lokalit policisty (ne v autech, ale pochůzkáře), kteří budou bezvýhradně vynucovat dodržování zákonů a vyhlášek. Proč stát neváže jakékoliv dávky na děti na předškolní a školní docházku. V tom je totiž zásadní a skutečný problém celé romské komunity - odporu ke vzdělání (čest vyjímkám)!!! Lézt do zadele eurobyrokratům v Bruselu je velmi snadné, ale problém to nejen nevyřeší, ale naopak ho prohlubuje. Mimochodem pane Babiši - sliboval jste maximální úspory ve státní správě, tak zde můžete začít. Úřad, jehož je pan Martínek vedoucím, je UKÁZKOVÝM PŘÍKLADEM NAPROSTO ZBYTEČNÉ INSTITUCE, KTERÁ STOJÍ DAŇOVÉ POPLATNÍKY ROČNĚ DESÍTKY MILIÓNU KORUN!!!

5 0
možnosti
AK

XProtože nic z toho na co se ptáte, se nehodí do krámu!!!!!!

0 0
možnosti
TB

Vřele doporučuji praktickou ukázku jak to bude vypadat v praxi.

Jen si místo černošky představte rómku a pohovor nebude v angličtině ale v mixu romštiny a češtiny.

http://www.youtube.com/watch?v=wX1bL-NE74U

0 0
možnosti
Foto

Taková hezká Ruska ...

0 0
možnosti
MP

Jen tak dál, podporujte ještě víc tuto menšinu. Nahráváte tím budoucímu vítězství Dělnické strany.

9 0
možnosti
TD

A co byste doporučoval? Kvóty pro ženy po mateřské, presumpci viny pro zaměstnavatele nebo co vlastně? Není lepší nechat každého ať si zaměstnává koho uzná za vhodné? Já vám sociálním inženýrům nerozumím - copak Vy sám byste chtěl pracovat někde, kde Vás vlastně nechtějí?

5 0
možnosti
TD

Pardon, to patřilo panu Merhautovi.

0 0
možnosti
JC

Řešením jsou volby.

Lidé musí více přemýšlet o tom, koho do padlamentu volí.

Když přemýšelte nebudou, dočkají se i toho, že nad nimi budou vládnou privilegovaní příslušnici rozmanitých menšin.

1 0
možnosti
MM

Až se jednou v budoucnu (třeba po mateřské) budete ucházet o práci a nedejbože se setkáte s diskriminací, přeji vám hodně štěstí při jejím dokazování u soudu.

0 7
možnosti
DZ

Nechápu jak může být někdo diskriminován při pohovoru. Je snad věcí zaměstnavatele, koho si uváže na krk, ne? On pak je zodpovědný za to, aby byly peníze na výplatu. Mimochodem v našem státě je těžko dokazatelné skoro cokoli, takže zde to bude jistě podobné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik