Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak hlavně že v Čechách, na Moravu to bohužel ještě nedošlo. ;-(

0 0
možnosti
PB

..... bych v tomto směru poněkud mírnil optimismus, - program vlády resp. vládní prohlášení, co se týče sociální sféry,  na "multiculti" dokonce staví. Za formu a obsah článku pakR^ !

0 0
možnosti
JC

Tyto party se rády nazývají "nevládní organizace", přitom ale všechny své peníze berou od vlády, od krajů a od obcí. A tu vládu, kraje a obce pak kritizují. 

Ani pes nekousne ruku, která ho krmí.

Jestliže beru něčí peníze, musím ho poslouchat. Za cizí peníze hraju cizí divadlo, ne vlastní!

0 0
možnosti
JP

tak pokud hodlaji spolky jako romea, automat, oziveni, nesehnuti a dalsi podobne skoncit kvuli nedostatku penez, pak bych navrhoval takovy den vyhlasit jako statni svatek ;-)

14 0
možnosti
SB

Ona ta práce v neziskovkách má jednu obrovskou výhodu: Naprostá absenco odpovědnosti, naprostá absence povinnosti skládat někomu účty ze své práce.

Dělník je odpovědný za to, že výrobek bude odpovídat technickému výkresu. Pokladní je odpovědná za to, že jí tržba bude souhlasit s tím, kolik má namarkováno. Mašinfíra je odpovědný za celou vlakovou soupravu a za zařízení toho úseku železnice, kudy jede. V případě nesrovnalostí jsou tito lidé hnáni k odpovědnosti, musí platit vzniklou škodu, popřípadě jdou za mříže. Ale za co je odpovědná neziskovka?

11 0
možnosti
SB

Spíše naopak: Když do restaurace přestanou chodit lidé, ukončí se její činnost. Když výrobky té či oné fabriky přestanou jít na odbyt, též skončí její existence. Když však ty společenské problémy, které má neziskovka řešit, rostou, neřekne se, že práce neziskovky nevede k výsledkům, a tudíž neziskovku zrušíme, nýbrž naopak se řekne, že problémy rostou, a proto o to více potřebujeme neziskovku, aby je řešila.

Neziskovka ani nemůže mít zájem problémy vyřešit (i kdyby řešitelné byly, jako že nejsou),, protož eby to byl její konec.

10 0
možnosti
Foto

I49v90o 46C62i25l34i20c74h

10. 6. 2014 7:44

Jestli tohle má jednou vydělávat na důchody, tak jsem rád, že za těch 40 let budu nejspíš již mrtev ;-D

6 0
možnosti
ZK

Z76d39e29n48a 64K54o78č81í

10. 6. 2014 11:14

Na rozdíl od Vás si myslím, že pokud by mladou genaraci tvořily podobně chytré a normálně myslící bytosti, jakou autorka - na rozdíl od vás, prokazatelně je, tak se můžeme do budoucna dívat s optimismem.;-)R^

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS