Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

pro ,,milovanou"menšinu je slůvko ,,předsudek"stejně kouzelné,jako ,,rázyzmus,dyzgryminácija"e.t.c. - tato kouzelná slůvka otvírají dveře k výhodám dokořán    ;-D

0 0
možnosti
Foto

:) Máš hezké tmavé cikánské oči :)

0 0
možnosti
JS

Pracoval jsem ve firmě s několika cikány a všechno bylo v pohodě.Věsměs byli pracovití.Ale asi mám vyjímečnou zkušenost.Moji manželku chtěly cikánky okrást.

0 0
možnosti
DK

Ono je to tak, ze tu studii vypracovala organizace, u ktere bylo predem jasne, jak to dopadne. Pokud budou studie delat pseudohumaniste, pak budeme naprosto vzdy my (majorita) ti spatni...

3 0
možnosti
DM

My si vůbec pleteme pojmy. Za nepřízpůsobilé je označována skupina, která se naopak velice průžně umí přizpůsobit všem sociálním nabídkám. A ti tzv. přizpůsobilí ne a ne pochopit, že lze žít bez nutnosti pracovat. Tak trochu to máme zmatené.

4 0
možnosti

My ne! To úplně jiná skupina obyvatel.

0 0
možnosti
GK

Statiktika nuda je, nemá přesné údaje . Co předsudky vůči Cigánům?

0 0
možnosti

citujete: "studenti utvářejí názor na základě vlastní zkušenosti …. Jak úsměvné, že  …"

Nejspíš studenti chodili do základní školy a odtud ty zkušenosti. Domníváte se, že to, že špatnou zkušenost udělal spolužák a ne já je přejímání cizí zkušenosti a tudíž předsudek?

2 0
možnosti
KG

Já ne, ale autoři článku na iDnes pravděpodobně ano ...

2 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, tomu se říká - vrtěti psem...R^

0 0
možnosti
ZD

musím napsat paní Gajdošové še problémy s nezaměstnaností si dělá pouze strana ...asi se budete zlobit...bílá...při dnešních cikánských podporách  a částkách ...které převyšují platy daňových poplatníků jistě si cikáni problémy dělat nebudou...prosím dejte tento graf na šluknovsko atd rádi Vám o tom povypráví...jinak již byl dán OPĚT požadavek o jednání o cikánské otázce od starostů západních a severních Čech...jak dopadne víme všichni---slovo Rom je dle mne fašistické...Rom = člověk...bílý ...nerom= nečlověk...a taky to tak vypadá...hezký den všem ZD...;-);-);-)

4 0
možnosti
ZD
JK

Nezáleží ani tak na pořadí, jako na tom, zda je něco chápáno jako závažnější problém, než např. drogy, kriminalita a korupce.

0 0
možnosti
KG

no bude to asi tím, že ty ostatní věci jako drogy, kriminalita a prostituce s tím úzce souvisí. Korupce zase nevymahatelností práva atd ..

Reaguji na to, jak redaktoři iDnesu celou věc podali ..

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS