Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Romští kandidáti do PS – kde je ta vaše romská soudržnost?

Netřeba po stopadesáté osmé komentovat výsledky voleb do PS, zaujal mě však článek na tradiční vlajkové lodi Romea a koment ohledně voleb. Autor článku naprosto neváhal zkritizovat všechny kandidující strany a pro zichr si ještě kopl do Úsvitu a Vandase … „Do sněmovny se nedostal ani jeden Rom, populistický Úsvit získal sedm procent, DSSS utrpěla debakl“. Když už jsme nevyhráli, tak aspoň všechny označíme za rasisty …

Díky tomuto článku však vyvstane na mysli další otázka: Kde je ta Vaše romská soudržnost? Do PS kandidovali Romové za několik možných stran, například Zelené, socdem, paroubkovce a jiné. Místa na kandidátkách nebyla nejhorší, přesto se do PS nedostal ani jeden Rom. Stranu RDS (Romská demokratická strana) volil je 609 lidí což je, jak uvádí i server 0,01%.

Nepřipadá Vám to trochu postavené na hlavu? V ČR žije oficiálně cca 150 – 200tis. Romů. Pokud to vezmu je pouho pouhým průměrem pokud by každý Rom s voličským právem šel, splnil svou „občanskou povinnost“ a dle slov o soudržnosti (kdy údajně Rom poslechne vždy raději Roma) hodil svůj hlas zase Romovi, potažmo romské straně, mohli se například Romové na základě kroužkování dostat do PS, kdyby plný počet hodil hlas pro RDS, strana mohla, při cca 150000 voličích, dostat příspěvek na provoz …

V PS žádný není, romská strana dostala 600 hlasů, romští kandidáti dostali celkem cca 4000 preferenční hlasů …. Z toho vyplývá jediné, většině Romů jsou pravděpodobně nějaké volby u zadele nebo volili jinou stranu, která více slibuje a v tom případě už je jim jedno, že nepodporují „ty své“ ..

Po letních demonstracích, kdy soudržně vřískali, že Romové drží při sobě, po článcích, kdy pisálci agitovali, že Rom poslechne vždy více Roma, po všech těch náborech na romské asistenty prevence kriminality, kdy se pořád jen strašilo a slibovalo, že až zaplatíme romské asistenty, bude líp, protože „ti jejich“, jim to přece lépe vysvětlí …… se jednoduše musím jen smát …. KDE JE TEĎ TA VAŠE SOUDRŽNOST ???

 

Vaši vlastní lidé mohli bojovat za Vaše práva, za Vaše lepší zítřky za zákon o sociálním bydlení, ze lepší podmínky a za zrušení hnusných ubytoven ....

Není to tak dávno co na netu hulákala aktivistka Ivanka Mariposa Čonková, že by chtěla Romy v městských samosprávách a parlamentu .... čím dál více se jednoduše utvrzuji v tom, že je Vám Romům skutečně všechno jedno .... vždyť nemusí pršet, jen když kape.

Kapat bude stále, žádná vláda v ČR nikdy nebude mít koule na to, aby i to kapání zatrhla, tak proč se obtěžovat zvednout zadek a jít navštívit takovou kratochvíli jako jsou volby .... vždyť tahle země je údajně taky Vaše ..

Proto to raději hodíme socdem nebo komárům .. bude kapat ještě o trochu déle ..   Ale za jakou cenu?

Edit 28_10_2013: Další odkaz pouze utvrzuje myšlenku, že se romská populace k volbám ani neobtěžovala dostavit ... http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/domaci/rds-ziskala-velmi-malo-hlasu-v-chanove-zvitezila-cssd-v-duchcove-uspela-dsss-v-obrnicich-bodovala-ods 

 

Pro zuřivé diskutéry .. diskuzi mi zatrhli ... FM či mail ..

 

Autor: Kateřina Gajdošová | neděle 27.10.2013 21:47 | karma článku: 34,60 | přečteno: 1947x
  • Další články autora

Kateřina Gajdošová

Speciál blog, který si dělá z lidí „dobrý den“, aneb příběh Dany

Jak již někteří z Vás mohli zaznamenat, každý týden se na stránkách Ona Dnes objevuje „SPECIÁLNÍ BLOG“ - příběh Dany aneb moje dcera brala drogy. Velmi těžké téma, rodiče, kteří něčím takovým prošli se svými dětmi, mi dají za pravdu, že se o tom velice těžko mluví. I z toho důvodu – tedy je tak uvedeno, je autorka blogu „Dana“ pouze pseudonym.

12.2.2015 v 16:25 | Karma: 11,05 | Přečteno: 516x | Diskuse| Hyde park

Kateřina Gajdošová

Místo mozku, ze sádry kostku.

Tedy pouze z té jedné třetiny, zbytek pravděpodobně leží nevyužíváno ladem, neb není možné, aby odborářská hvězda plodila takové nesmysly. Soudruh Středula je zřejmě pěkný vykuk nebo pěkný *****(jak to říct jenom slušně),no necháme tam hvězdičky, aneb doplň si sám své oblíbené vulgární slovo.

3.2.2015 v 8:45 | Karma: 34,10 | Přečteno: 1255x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Jak se (ne)podléhá předsudkům vůči Romům …

V předcházejících dnech proběhl na iDnes článek s titulkem „Největší problém vidí mladí v soužití s Romy, podléhají předsudkům“. Informace z článku vycházely z průzkumu organizace Člověk v tísni, který byl zpracován na základě dotazování z vzorku mladých lidí ve věku 15 – 20 let napříč republikou a různými vrstvami.

4.9.2014 v 8:17 | Karma: 24,66 | Přečteno: 1402x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Multiculti husa roku

Poslední dobou mám pocit, že všechna sranda už končí a všechny naše slavné zákonodárce, celý úřednický byrokratický aparát a všechny sluníčkově korektní trotly by měl někdo vyfackovat a ukázat jim tu jejich „pravdu“ přímo v praxi. Tak například naší super ženě ochránkyni Šabatové bych z celého srdce přála nějaké multikulturní obohacení v podobě ukamenování. Nejsem hnusná, jsem naštvaná, protože tahle multikulturní husa mě poslední dobou opravdu rozčiluje. S Dientsbierem by si mohli podat ruce a skočit oba dva dohromady do ....., no však vy víte kam, pro mě je žhavou adeptkou na titul multiculti husa roku.

27.8.2014 v 11:16 | Karma: 22,53 | Přečteno: 633x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Šabatová, Dienstbier a spol., běžte se bodnout ..

Jsem neskutečně šťastná, že politici, veřejní ochránci a podobní patolízalové vše konají pro mé neskutečné dobro a blaho. Jdou dokonce tak daleko, že začínají myslet i za mě a přesně vědí, co je pro mě nejlepší a jak dosáhnout mírumilovného multiculti sluníčkového blahobytu na naší planetě. Pokud by snad ztroskotal plán na všeobecný blahobyt na planetě, určitě se jim to podaří minimálně v naší české kotlině.

19.8.2014 v 10:28 | Karma: 42,94 | Přečteno: 3248x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Nepříjemné svědectví. Bulvární boss popsal, jak Trumpovi pomohl s kampaní

23. dubna 2024  21:21

Bývalý vydavatel bulvárního listu National Enquirer v úterý u newyorského soudu popsal porotě, jak...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik