Kateřina Gajdošová

Absolutismus Miloše I.

28. 10. 2013 11:41:17
Prezident dolních 10 milionů, ten, který údajně stmeluje národ, opět ukázal, jak pomstychtivým staříkem dokáže být. Je po volbách a národ si demokraticky zvolil své zástupce v parlamentu. Nejsem příznivcem socdem, přesto respektuji, že oranžoví, v čele s Bohuslavem vyhráli.

Je dobojováno, přesto si Zeman dovolí zpochybnit Sobotkovo vedení socdem a s Haškem dohromady, píchne Bohoušovi kudlu do zad. Když jsem před několika měsíci prohlásila, že Sobotka stejně z čela strany vyletí (článek o Bohoušovi a koze zde), většina jen kroutila hlavou a tvrdila, že Zeman bude respektovat výsledky voleb. I on sám tvrdil, že sestavením vlády budoucí pověří předsedu vítězné strany.

Bohúš se ani 24hodin neohřál na výsluní a náš nadstranický a nestranický prezident si ihned dovolil kritizovat a udělovat své blahosklonné rady. Připadá mi jak brouk Pytlík, ten taky všude byl a všechny znal a kde nebyl, tak tam pojede zítra.

Miloš Zeman, který trapně propagoval jen svoje podržtašky z SPOZ a stejně to nebylo nic platné, si dovolí kritizovat a radit suveréni politické straně? Jeho strana už 2x propadla ve volbách a stejně nám je nustále cpe pod nos?

Dává nám tímto jasně najevo, že volby stejně byly naprosto zbytečná zástěrka a vedení státních korýtek bude stejně v rukách toho, koho on sám pověří?

Milý pane prezidente ...takže zase tady budeme mít Vámi doporučené odborníky? Zase vytáhneme ten největší politický hnus, který nikdo nevolil, ale který Vy sám doporučíte svému kašparovi Haškovi?

Jak vidno 10let v ústraní na Vysočině je dostatečně dlouhá doba na spřádání ďábelských pomstychtivých plánů. Otázka zní: Co provede příště, až mu zase někdo přišlápne kuří oko?

Autor: Kateřina Gajdošová | karma: 33.07 | přečteno: 1029 ×
Poslední články autora