Evropský komisař pro otázku rovných práv … tak ten mi chyběl

Těším se na fungování nového evropského parlamentu a bavím se nad články, u kterých nadšeně hýkají pseudo –multiculti-humanisti z půlky Evropy. EP konečně získal zástupce z řad romského společenství – plavovlasou feministku ze Švédska s romskými kořeny po matce - Sorayi Post.  

Nejde o to, že je na půl Romka, jde o program, s kterým kráčí do EP. Docela se divím, že tak multiculturně obohacená země jako je Švédsko si pošle do EP takového zástupce. (Myslím, že na předměstích švédských měst už si taky užili s tou hordou Turků, Iránců, Jugoslávců atd.. své) Mezi hlavní pilíře programu patří rovnoprávnost mezi muži a ženami, sílící rasistické nálady, xenofobie, diskriminace kvůli etnicitě apod.

 "Pokud budu zvolena do EP, první věcí, o kterou se pokusím, bude tlak na ustanovení evropského komisaře pro otázku rovných práv a boj proti rasismu," uvedla před volbami Soraya Post.

 Paráda, další zbytečný eurokomisař co, 1x ročně vyplodí zprávu, která bude všechny varovat a doporučovat před sílícími extrémistickými názory, skutečně všem chyběl. Zmapovat situaci a vyplodit nějaký ten roční škvár zvládne každý, otázkou je, jestli nabídne i řešení. Takové, které samozřejmě nebude znamenat jen přilití dukátu do chřtánu začleňovačům a jim podobným etno-byznysmenům.

Předpokládám pozitivně diskriminační návrhy na povinné kvóty zaměstnávání Romů a Arabů, dále to bude kvóta pro ženy (mohla by si podat ruku s Bohoušem a Marksovou) a taky kvóta pro gaye a lesby … ať počítám, jak počítám, na normálního chlapa, který není ani ženská, ani s prominutím teplouš ani cikán nebo muslim zbyde jen pouhopouhých pár procent na trhu práce …. Sorry máš sice červený diplom z Harvardu, ale na stejný místo už máme svobodnou matku, gaye a přistěhovalce.

 

Mimochodem – já bych taky ráda brala za stejnou práci, stejný prachy jako chlapi, ale nemůžu přece vyžadovat přijetí na pracovní pozici jen proto, že jsem ženská (nebo cokoliv jinýho) – vždyť brečením snižuju svoji „vlastní hodnotu“.

 

 

Autor: Kateřina Gajdošová | čtvrtek 12.6.2014 16:06 | karma článku: 38,10 | přečteno: 1718x