Šabatová, Dienstbier a spol., běžte se bodnout ..

Jsem neskutečně šťastná, že politici, veřejní ochránci a podobní patolízalové vše konají pro mé neskutečné dobro a blaho. Jdou dokonce tak daleko, že začínají myslet i za mě a přesně vědí, co je pro mě nejlepší a jak dosáhnout mírumilovného multiculti sluníčkového blahobytu na naší planetě. Pokud by snad ztroskotal plán na všeobecný blahobyt na planetě, určitě se jim to podaří minimálně v naší české kotlině.

Podezřívám úřad lidsko-právního ministra, sluníčkovou Šabatovou a podobné trotly, že každé ráno při vstupu do pracovního procesu dostanou u dveří fetnout nějaké radost způsobující látky, která jim dodává každodenní sílu na boj se zlotřilým světem, jinak si totiž opět nedokážu vysvětlit tu DO NEBE VOLAJÍCÍ BLBOST soudružky Šabatové, divím se, že jí ta její blbost ještě nenadnáší ..

Moje zdravotní pojišťovna vážení, by to totiž měla mít přístup k datům mých rodičů, manžela, partnera atd. Dle slov veřejné ochránkyně se přece již dávno tak děje, že úřady vědí, kdo se mnou spí každý večer v posteli, nebo zda se tam náhodou někdo nestřídá …

 Cituji: „„Je to pro klienty výhodné. Pojišťovny mají problémy s doručováním zásilek, takto se zjednoduší kontaktování klientů, a ti budou mít jistotu, že jim důležité zásilky přijdou,“ vysvětluje Barbora Kubíková z úřadu ombudsmanky“

Kdo z Vás za poslední rok obdržel důležitou zásilku ze zdravotní pojišťovny? Maximálně tak ti, kteří mají zaseknuto a neplatí zdravotní pojištění.

Ať si vzpomínám, jak si vzpomínám, od zdravotní pojišťovny jsem za posledních 9 -10let dostala loni jeden letáček, že pokud přitáhnu dalšího pojištěnce, dostanu pětikilo na plavání. Jinak ostatní léta ticho po pěšině, pokud jdu na pojišťovnu zažádat o cokoliv a chci po ní, aby mi cokoliv poslala domů, tak za prvé za to platím a za druhé, když po nich něco chci, tak nahlásím reálnou skutečnou adresu. Jaké zásilky důležitého charakteru tedy zdravotní pojišťovna potřebuje doručovat?

Nebo jde jen o sprostou lobby Chrenků a jemu podobných, jak kupčit s identifikačními údaji?

Paní X a pan Y spolu žijí a narodí se jim mimčo, do týdne stojí u dveří jako první „gratulant“ s výhodným spořením a pojištěním pro mimino, když nenajde matku s dítětem doma, má přeci ještě adresu otce, babiček, dědečků ….  „Viďte pani, že byste chtěla vnoučkovi něco spořit, mám pro Vás novinku, nejlepší co může být“ …. A peníze se sypou a sypou a sypou

 

A co bude dál? Čipy s GPS lokací pod kůží a oko Velkého bratra na každém kroku a fantasmagorický precrime tak, jak nám ho podal Tom Cruise?

Pokud by však na toto byl opět vyvinut speciální systém za pomoci veřejné zakázky organizované státním orgánem, jsem v klidu, takový systém ještě nikdy nefungoval (registr vozidel, registr nemovitého majetku státu, IZIP, openCARD a podobné ..)

Autor: Kateřina Gajdošová | úterý 19.8.2014 10:28 | karma článku: 42,94 | přečteno: 3248x
  • Další články autora

Kateřina Gajdošová

Multiculti husa roku

27.8.2014 v 11:16 | Karma: 22,53

Kateřina Gajdošová

Absolutismus Miloše I.

28.10.2013 v 11:41 | Karma: 33,07
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik