Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P85a64v50e23l 65P87e68c75h

31. 12. 2012 15:18

Šťastný a veselý, Kateřino! Máte tu hodně nabito, poslyšte,

    ;-D

doslova přemarečkováno.

1 3
možnosti
IF

Jen technická - Vánoce už byly, dnes je Silvestr ;-)

1 1
možnosti
Foto

Ještě se vyjádřím k vašemu požadavku, abych si představil, že učitel mého dítěte nosí zbraň. Opravdu bych s tím nemělproblém, protože držitel legální zbraně- tedy majitel zbrojního průkazu (a učitel k tomu ) je pro mne zárukou, že ten člověk, je fyzicky i psychicky zdráv - lékařské vyšetření každý rok a půl - , prošel kursem a zvládl test, tedy umí se zbraní zacházet a zná zákon o zbraních, tedy ví jak se chovat aby minimalizoval alternativu zneužití jeho zbraně. Navíc je možné, že bych ho znal, protože můj otec má v UL obchod se zbraněmi a střelivem a mnoho kupujících znám osobně buď z jeho obchodu, nebo ze střelnice.;-)

3 2
možnosti
HS

"protože držitel legální zbraně- tedy majitel zbrojního průkazu (a učitel

k tomu ) je pro mne zárukou, že ten člověk, je fyzicky i psychicky

zdráv" ;-D;-D;-D No jistěěěěěě! Zdejší ikony Kroupa a Matějka jsou jasným důkazem, že máte pravdu! ;-D Že vy už jste začal se silvestrovskou estrádou? ;-)

6 6
možnosti
IF

Napadlo Vás, proč si tihle šílenci vybírají místa, kde je zakázáno nosit zbraně? Resp. výjimečně si vyberou i jiné místo a jsou tam velice rychle zpacifikováni, ale o tom novináři příliš nepíší, protože to pro ně není ta správná senzace. Víte například, že půl roku před "batmanovským" masakrem v Coloradské Auroře tamtéž devětadvacetiletý Kiarron Parker zastřelil u kostela New Destiny Josefinu Echols, matku místního pastora. Byl by vraždil dál, ale neměl šanci -- sám byl okamžitě zastřelen Antonio Milowem, který šel i do kostela ozbrojen. Četla jste o tom někde? A takových případů Vám sem mohu napsat mnoho, jen to holt novináře nezajímá. Víte o tom, že ten šílený vrah Holmes měl mnohem blíž celých sedm kin, kde hráli tentýž film, ale přesto nelenil a dopravil se až do kina, kde bylo zakázané mít u sebe zbraň? Proč asi?

PS: Máte v článku chybu - většina těchto masakrů se naopak děje s nelegálně drženou zbraní vč. toho posledního.

4 0
možnosti
Foto

ahoj Ivo ..... to je zase "komedie" , co ?;-D;-D;-D Proč si ti lidé alespoň nezjistí fakta k tématu, o kterém hodlají napsat článek .....

3 1
možnosti
Foto

Mimochodem další lež ..... americká asociace držitelů palných zbraní nenavrhovala žádné ozbrojování učitelů, ale využití ozbrojené ochranky ve gunfreezónách.

4 2
možnosti
Foto

A vy jste někde v tom článku našel mé tvrzení, že někdo navrhoval ozbrojování učitelů ??

Představte si, že vaše dítě chodí do školy a jeho učitel ve třídě má ve stole zbraň, budete se pak cítit lépe ?

0 4
možnosti
Foto

na vámi položené sugestivní otázky nakonec je k vaší smůje jednoznačná odpověď .... ANO, legální zbraně v rukou slušných a rozumých lidí zajišťují více svobody a bezpečí. A víte proč tomu tak je a nemůže to být jinak ? Protože lidé jako vy- tedy odpůrci zbraní ze zásady- nemáte argumenty, ale jen sprosté a naprosto šílené lži. viz ve vašem článku tvrzení, že převážná většina činů je spáchána legálně drženými zbraněmi. Opak je pravdou. V zemích, kde lze zbraň získat legálně za přísně nastavených podmínek, ale bez neodůvodněné buzerace úřeadů, je zločinnost s legálními zbraněmi minimální. V ČR dokonce byla zrušena statistika takových činů, protože jejich počet byl marginální. Poslední údaj je z roku 2009, kdy to bylo 37 případů za rok, ale včetně případů, ktereé soudy ať už právem  či neprávem neuznaly jako přiměřenou obranu. Činů s nelegálními zbraněmi bylo cca 3x tolik. Objektivně řečeno, celý váš článek vychází ze lží a je tedy sám jednou velikou lží. ANTIKARMA Rv

5 2
možnosti
JS

Nevím, ale je to asi složitější. Nedávno jsem viděl tabulku  počtu zbraní na obyvatele v některých zemích. K mému údivu na jednom z předních míst bylo Švýcarsko. Nevzpomínám si, že by v této zemi došlo v poslední době k nějakému masakru.

3 0
možnosti
Foto

a ve Švýcarsku také mohou chodit ozbrojeni do škol ?

nejde o počty zbraní ..

1 5
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik