Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Že by Dluhoslav nečetl to , co mu náměstci předhodili, tomu bych docela věřil, vzpomeňte si, jak si přečetl návrh na jmenování vlády, ale s tím prodejem OKD to bude určitě jinak, a Ištvan mlčí...!!

1 0
možnosti
MK

M12i21l87a44n 30K73e74s72l

3. 4. 2014 20:35

Je ANO Trojským koněm nadívaným komunisty.Jak to s tím koněm bylo víme.Když nemohli obléhatelé dobít Tróji,tak postavili dřevěného koně, narvali ho bojovníky a odtáhli.Trojané zatlačili koně do štatlu.Bojovníci vyskákali a Troji dobyli.U nás měli problém dostat se k lizu bývalí i současní komunisté.Řešení se našlo.Do ANO vstoupili bývalí komnisté -t.zv. karierní : Když to kariéra vyžadovala vstoupili do partaje,když to nevyžadovala vystoupili,když to kariéra vyžaduje tak jsou v ANO.A teď začínají z koně vyskakovat-Babiš a Válková obsadili místa ve vládě a další hopkins Telička se chystá do EUparlamentu.Naši komunistobijci pronásledují  za nevymáchanou hubu nevýznamnou Semelkovou a zatím klíčová místa obsazují bojovníci z trojského koně.

0 1
možnosti
MT

Kateřino jako vždy KARMA !  R^

0 0
možnosti
PK

P55a10v58e22l 43K30u83l98a

3. 4. 2014 19:50

:-) Ištvana na něj. Jen jde o to, kdy mu dá Zeman rozkaz. Pokud vůbec.:-) Karma

0 1
možnosti
AK

Proč to "Bohůšu", nejde to normálně, bez jazykové hatmatilky? Andrej za Sobotku nemůže.:-)

1 0
možnosti
Foto

Čím víc predátorů, co se obohatí ze státních tedy uloupených peněz, tím lépe, protože rozdělení lupu mě osobně nezajímá.   Lidé co věří na stát a demokracii si  přesně takové predátory zaslouží.  Nakonec je i volí, takže je to taková milá spoluprácička.  Tedy alespoň pro ty predátory. :-)

0 1
možnosti
PH

Je čas aby nastoupil prokurátor Ištván. Jednu vládu už shodil, tak tohle bude brnkačka.

3 0
možnosti
MM

Nějak jsem Vás Kateřino nepochopil. Rozhodně nechápu, co má s konáním Bohuslava Sobotky společného Babiš. Snad platí padni komu padni, ale ono to neplatí, ono se to jen tak říká. A tak bojovník proti korupci a kmotrům Okamura si prý nechal vyplácet miliony ze stranické pokladny za poradenství. Prý je to pomluva a prý už všechno vrátil. Inu, křišťálově čistý demagog. Ale zpět k Sobotkovi: To že bez jakéhokoli vysvětlení odpustil několika firmám přes 100 mil. daní je fakt. Když ale daně nezaplatí běžný smrtelník, nikdo mu je neodpustí a jde do kriminálu. Sobotka prodal OKD hluboko pod cenou a byty v Ostravě ještě hlouběji. Takže Bakala, jeho kamarád vydělal několik desítek miliard. A teď toho kamaráda Bakalu Sobotka dotuje další miliardou prostřednictvím Mládka, která má prý púomoci horníkům. NIKOLI - ta miliarda půjde do soukromé firmy kamaráda Bakaly. Bohuslav Sobotka prakticky nikdy nepracoval a živí se celý život politikou a podle méjho se chová jako politický podnikatel. Odpuštěním daní firmám, prodejem OKD a bytů hluboko pod cenou poškodil stát a porušil povinnost dobrého hospodáře. Pokud pan István stíhá poslanecké rebely za trafiky, Parkanovou za letadla Casa, pokud byl Rath rok a půl ve vazbě kvůli pár desítkám milionů, pak by Sobotka za těch pár desítek MILIARD, o které podle mého poškodil stát a zvýhodnil kamaráda Bakalu měl být ve vazbě již dávno. Jenže to by policie musela smět opravdu stíhat každého, padni komu padni. Ale pan Sobotka je zřejmě vyvolený a nedotknutelný. To je to jeho pojetí funkčního státu - politické podnikání Bohuslava Sobotky. Je více než pravděpodobné, že by politik dostal od podnikatele, kterému umožní "vládní" kšeft s okamžitým ziskem desítek miliard pár miliard na tajné účty, či po odchodu z politiky by začal zázračně Bohatnout. Jenže podle Sobotky ČSSD nemá kmotry. Sobotka má jen kamaráda Bakalu.

3 1
možnosti
MM

Prodej bytů a prodej OKD považuji za loupež za bílého dne. Jen jsem nepochopil, proč do toho taháte Babiše. Ale třeba se stane zázrak a Zeman má opravdu plán C a dojde k výměně premiera.

2 0
možnosti
JN

"Pokud odpočím od tématu, tak mi to velmi připomíná křišťálově čistého Páju Bémů v Opencard kauze, kdy jsou na pranýři náměstci a ostatní soudruzi, ale pan primátor o ničem nevěděl a za nic nemůže .... "

Vít Bárta odhalil a zveřejnil odposlechy Pavla Béma a Janouška, kde domlouvali a doznávali se ke korupci a tunelování. Kdo byl potrestán a dán do vazby? Vít Bárta  ;-D ... :-/

5 0
možnosti
Foto

Ne ne, to je falešné...mě nezajímá, co bylo v odposleších, mě znepokojuje, že si tady kdokoli může pořizovat odposlechy..., mmm, falešné a znepokojující...

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik