Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

ten poslední odstavec by měl být množen, tištěn a distribuován pozitivním diskriminatistům, hlavně pak soudruhu Dienstierovi Jr. - ještěže mají lidi ( a ´jak koukám holky zvláště :-)) zdravej rozum R^

1 0
možnosti
PB

..... to chci číst !R^

1 0
možnosti
JR

J69a34n 83R85á98ž

12. 6. 2014 23:16

Evropa a civilizace,kterou vytvořila je dekadentní a proto ji není pomoci. O názory,které razí není ve světě  zájem a ekonomicky ani vojensky nemají sílu své ideály prosazovat jinde, než v té zparchantělé EU.....…Ale jak dlouho než svět vezme do rukou civilizace, která se takovými záležitosti jako je  genderová vyváženost, lidská práva, multikulturní tolerance a pod., které jsou pro ni nepodstatné, ve svém rozvoji nezdržuje?

1 0
možnosti
Foto

O53t68a37k27a15r 60S92e57k48l

12. 6. 2014 20:18

Naprostý souhlas a karma. Jenom , bohužel - můžeme to kritizovat, může se nám to nelíbit...ale to je tak asi všechno. Ten kolos , bruselská administrativa , žije svým vlastním životem. Poslanci a potažmo komisaři jsou mimoni , naprosto odtržení od normálního života. Kdyby si chtěli z nějakých důvodů zřídit odbor a tedy i komisaře dejme tomu pro řízení stěhovavého ptactva , nic a nikdo jim v tom nezabrání.

Tristní podle mne je , že evropská integrace je asi dobrá a jedině možná věc. Jenže - ne takto !!

2 0
možnosti
JM

Odmítnout rovnoprávného komisaře,to bude chtít chlapy s gulama a sebevědomé ženy. Tak to jsem zvědav jak se poslanci ukáží.

1 0
možnosti
MC

R^Karma. Jak prosté poznat kvalitní ženu. To ovšem socialističtí lídři provonění falešným altruismem moc dobře vědí, že se nalézají na druhém politickém břehu a o žádné kvóty nestojí. Ovšem též dobře vědí, jak ovládnout lůzu tak po svém " moderně sociálně". Proto tyto "lidumilové" vždy povedou dokud je z čeho přerozdělovat. To nejsou altruisté, ale vykořisťovatelé. Bohužel pokrytecké lůze to bude vždy vyhovovat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik